De Ronde Tafel Kortrijk kan met de opbrengst van initiatieven als "aRT Night", "De Duck Race", en allerhande andere activiteiten een aantal sociale doelen steunen. I

 In 2017 hebben wij het volgende project met heel veel plezier kunnen steunen: 

 Warriors Project 

warriors

Warriors Against Cancer steunt kankerpatiënten t.e.m. 35 jaar die doorheen hun behandeling worden getekend voor het leven en met grievende letsels overblijven, lichamelijk en/of psychologisch.

Doorheen het jaar organiseert Warriors Against Cancer ‘Spread Your Wings Fotoshoots’ om even te ontsnappen aan de harde realiteit.

Naast de fotoshoots organiseert Warriors Against Cancer ontspannende en betekenisvolle ‘Feel Good Days’. Tijdens deze dagen organiseren we workshops zoals yoga, healthy cooking, massage,... Het geeft onze Warriors de kans om met elkaar kennis te maken en hun verhaal te delen.

Bij nood aan financiële ondersteuning kan elke Warrior een aanvraag indienen. Deze aanvraag en steunmaatregelen worden overlegd in een panel met bestuursleden van Warriors Against Cancer, Warriors-leden en gespecialiseerde dokters.

Om onze Warriors nog meer en beter te ondersteunen vragen we uw hulp!

 

 
In 2018 steunen we VZW De Vaste Vuist in Lauwe en daarnaast ook het prachtig initiatief VZW Saying Goodbye!!!  

 

De Vaste Vuist Lauwe

De Ronde TaKnipselfel Kortrijk steunt de aankoop van specifieke turntoestellen voor de G– gymwerking van sportgroep Vaste Vuist Lauwe voor mensen met een lichamelijke en mentale

beperking (aankoop , waar we dit jaar met Ronde Tafel 24 Kortrijk onze schouders onder zetten,
maar ook tot andere sociale activiteiten (Kerstmaaltijden, Speelgoedactie, ...) die RT24 Kortrijk
hoog in het vaandel draagt.

 

 

 

VZW Saying Goodbye

vzw saying goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.

Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer.

Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor volwassenen, daguitstappen, educatieve avonden en vormingsdagen, het jaarlijkse rouwkamp voor kinderen en jongeren enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.
Saying Goodbye wordt gedragen door een enthousiast en gespecialiseerd team van vrijwilligers met het hart op de juiste plaats en wordt mogelijk gemaakt door de steun van vele sponsors en partners. Een vzw voor mensen, gedragen door mensen.

 

 


U kan deze prachtig projecten een hart onder de riem steken onder de vorm van sponsoring op de aRT Night.

De verschillende formules kan u vinden onder de 'sponsorformules'